Вече близо 20 години центърът за цветовете Pantone Color“ определя кои

...
Вече близо 20 години центърът за цветовете Pantone Color“ определя кои
Коментари Харесай

Кой е цветът на 2020 и как да го използваме?

Вече близо 20 години центърът за цветовете „ Pantone Color “ дефинира кои са цветовете, които ще диктуват трендовете в областта на хубостта, модата и дизайна. За 2020 година от Пантон са безапелационни, че това ще бъде класическото синьо .

Това не е лек и изтънчен цвят. Напротив, в него има определена дълбочина и непоклатимост, по този начин нужни във времената на повърхностното и нестабилното. Вижте  в канала във vbox7:

В интериора

Класическото синьо тази година ще участва извънредно доста в главните мебели, които ни заобикалят. Например - в центъра на спалнята по едно изкусително тапицирано легло или пък ще е фокусът във всекидневната с красиво кресло или диван. Ако не сте по този начин смели, бихте могли са изберете и единствено аксесоари в този луксозен цвят - възглавнички, кутии за предпазване, настолни лампи или масички за кафе. А в случай че сте по-дръзки, за какво не боядисате цяла стена като акцент в дома си в класическо синьо? Бихте могли да съчетаете с дървени детайли и бяло, а за какво не и с меки горчичени нюанси по завесите.
 интериор синьо iStock/Getty Images

В дрешника

Класическото синьо ще участва несъмнено и в дрешниците ни. Както на дамите, по този начин и на мъжете. За да се отличите на някое вечерно събитие, бихте могли да замените класическата дребна черна рокля с такава в синьо. Като този цвят е изключително подобаващ за офиса, само че и за всекидневието. Костюми, панталони, поли, сака и връхни облекла са елементарно комбинируеми с неутралните бяло, черно, неясно розово и бежово. Но и освен! Това синьо е съвършеният сътрудник на жълтото, а салдото сред студеният и топлият цвят в съвършен.
 класическо синьо iStock/Getty Images
В козметиката

През 2020 няма да сбъркаме, в случай че изберем за главен цвят синьото в маникюра ни. А за по-интересна визия, можем да се спрем и на синьо по очите. Разбира се, предстоящият вид е с един опушен грим в синьо. Може да се спрем и на минималистичен графичен грим в синята гама, при който използваме единствено един колорит синьо и оцветяваме целия преносим горен клепач с леко издължаване в краищата.

Ето и най-ежедневният метод за носене на синьо в грима, а точно с опушена очна линия:

Потъмняваме първо сгъвката на клепача с безпристрастен кафяв колорит. Матов несъмнено.

После с плоска четка топваме в синя сянка и изрисуваме очна линия.

Можете да употребявате и молив за очи, само че тогава би трябвало да работим доста по-прецизно. В края на окото, можем са сложим и мъничко черно в основата на миглите за спомагателна дълбочина и контрастност. През деня можем да комбинираме с лек глос в безпристрастен колорит, а вечер да заложим на алено богато червило.
 наследник грим iStock/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР